Gymklubben "More" i Västerås

"Det hade inte fungerat utan Bergsryggens byggstöd".

Mats Brokvist och Nina Landström är glada över att kunna presentera ”More” – en exklusiv gymklubb i Västerås. Med hjälp av Bergsryggen har projektet möjliggjorts och möjliggjort ett lyckat resultat.

"Det är svårt att ge bra svar på byggfrågor vi inte kan något om".

Mats Brokvist och Nina Landström har under hösten 2022 öppnat gymklubben ”More”. En exklusiv gymklubb samt mötesplats för affärer och nätverkande. Deras kunskaper att utveckla, driva och förvalta gym är väldokumenterade – främst genom det framgångsrika konceptet Member24, som Mats är grundare av.

Bild: Kenneth Öholm och Mats Brokvist känner dubbel glädje över slutresultatet.

Att ta beslut och effektivt driva byggnadsfrågor var inte något vare sig Mats eller Nina kände sig bekväma med. Dessutom var det många byggfrågor som krävde ett kompetent och snabbt svar. Mats och Nina har träning som sin hemmaarena – inte byggfrågor. De kände en stor oro i att inte kunna kontrollera byggkostnaderna och själva genomförandet. Samtidigt var båda tvungna att fortsatt ha fokus på att utforma konceptet ”More” och sälja in nya medlemskap för att lyckas. Tidsschemat var pressat och öppningsdatum var redan bestämt. Utrymme att göra stora och alltför många fel fanns inte.

Rådgivning och ett byggstöd genom hela byggprocessen blev den bästa lösningen för Mats och Nina.

Efter att ha inlett ett samarbete med Bergsryggen kunde Mats och Nina känna sig helt trygga i att ta korrekta byggrelaterade beslut under hela byggprocessen. Idag har paret med framgång slagit upp porten till sitt ”More” och i backspegeln konstaterar dem att samarbetet med Bergsryggen gjort att deras väg blivit avsevärt mycket smidigare och mer gynnsam än vad dem först vågat hoppats på.

”För vår del och vårt projekt har många kostsamma lösningar och felaktiga svar kunnat undvikas på inrådan och med hjälp av Bergsryggen. För oss har det varit helt avgörande”, säger Mats Brokvist.

Vill du veta mer om gymkedjan More? Är du intresserad av ett medlemskap?
Tag kontakt med Mats eller Nina på: mats@morethantraining.se eller nina@morethantraining.se.

Mer information hittar du även på: www.morethantraining.se